Το Επάγγελμα του Συμβούλου Ακινήτων

Συγγραφέας: Γιώργος Τσάμης

Ημερομηνία  δημοσίευσης: 9/12/2022

Το επάγγελμα του Συμβούλου Ακινήτων από το μεσιτικό γραφείο  Epavlis Realtors

Η Επιλογή του Επαγγέλματος

Ο κάθε άνθρωπος αναζητά το ιδανικό επάγγελμα με το οποίο θα πορευτεί στη ζωή του. Το βέβαιο είναι πως για να επιτύχει κανείς πρέπει πρωτίστως να αγαπήσει την ενασχόληση που επέλεξε. Το επάγγελμα του Συμβούλου Ακινήτων παρέχει ελευθερία αλλά απαιτεί παράλληλα και πολλές δεσμεύσεις. Χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου επαγγέλματος είναι ότι ο Κτηματομεσίτης διαμορφώνει το πρόγραμμα του μόνος του καθώς και τους τρόπους δράσης του.  Είναι το επάγγελμα που όσοι το γνώρισαν καλά, εξασκώντας το για χρόνια, το έχουν αγαπήσει και βεβαίως δεν το αλλάζουν.

Η Διαμόρφωση των Στόχων

Ο Σύμβουλος Ακινήτων έχει την ευχέρεια να θέτει στόχους σύμφωνα με τις δυνατότητές του.  Οι στόχοι αυτοί μπορεί να είναι χαμηλοί ή ιδιαίτερα υψηλοί. Το μεγάλο πλεονέκτημα του Κτηματομεσίτη είναι ότι δεν έχει “ταβάνι” στους στόχους που μπορεί να πετύχει και έτσι μπορεί να εξελιχθεί σε επιχειρηματία στο χώρο του Real Estate.

Η Συμπεριφορά του

Είναι ο επαγγελματίας που έχει συμπεριφορά κοσμοπολίτη και για τον οποίο η κοινωνική δικτύωση αποτελεί μια καθημερινή του δραστηριότητα.  Ταυτόχρονα, μέσα από την επαγγελματική του δραστηριοποίηση αντλεί βαθιά ικανοποίηση τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Η Κατάρτιση του

Με τη σφαιρική του κατάρτιση σε θέματα πολεοδομίας, νομικά θέματα, χρηματοπιστωτικά , φορολογικά , λογιστικά και άλλα πολλά θέματα, είναι σε θέση να επικοινωνεί αποτελεσματικά με όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Η Ευκαιρία

Η Ελλάδα προσελκύει πλέον πολύ σοβαρές επενδύσεις από μεγάλους οργανισμούς αλλά και συνολικά πολύ υψηλά ποσά από ιδιώτες επενδυτές εντός κι εκτός Ε.Ε στο χώρο του Real Estate.

Η πρόσφατη ενεργειακή κρίση οδηγεί Ευρωπαίους να ζήσουν στην Ελλάδα για λόγους οικονομίας αλλά και λόγω του κλίματος το οποίο είναι πόλος έλξης για αυτούς καθώς και για τους κατοίκους άλλων περιοχών.

Η εταιρεία μας με την εξωστρεφή συμπεριφορά της συμμετέχει στη προσπάθεια προσέλκυσης αγοραστών, επενδυτών από το εξωτερικό.

Συνεπώς η είσοδος στο Real Estate σήμερα αποτελεί ευκαιρία σπουδαίας επαγγελματικής σταδιοδρομίας για κάθε νέο συνεργάτη που θα επιλέξει αυτό το επάγγελμα.

Η δική μας προσδοκία είναι με άρτια εκπαίδευση να εντάξουμε στην ομάδα μας νέους συνεργάτες, οι οποίοι να απολαύσουν τις ομορφιές του επαγγέλματος του Κτηματομεσίτη, ενώ παράλληλα να εξελιχθούν σε άριστους επαγγελματίες.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να χτίσουμε μαζί την καριέρα σας στο επάγγελμα του Συμβούλου Ακινήτων!

Εγγραφείτε στο
Newsletter μας

Επικοινωνία
EPAVLIS ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΣ
Λεωφ. Βουλιαγμένης 587,
Αργυρούπολη 16452
Τηλ:2109945719

αρ. ΓΕΜΗ:  069181003000 info@epreal.gr