Η Εταιρία Μας

Η εταιρεία μας, EPAVLIS ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΣ , δραστηριοποιείται 18 χρόνια στην Ελληνική Αγορά. Διαθέτει την πλέον δυναμική ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών σε θέματα Κτηματαγοράς.

Το μεσιτικό γραφείο της  Epavlis Realtors
Το μεσιτικό γραφείο της  Epavlis Realtors

Ιστορικό

Δημιουργώντας αυτή την ομάδα πριν από αρκετά χρόνια, βάλαμε κάποιους στόχους και με περηφάνια μπορούμε να δηλώσουμε ότι τους εκπληρώνουμε καθημερινά στο έπακρο.

Παρουσιάζοντας τους στόχους μας συνοπτικά, μπορούμε να πούμε ότι στοχεύουμε στην πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας αφ’ ενός συμβουλευτικά και αφετέρου, σε οποιαδήποτε περίπτωση επιθυμούν να αγοράσουν, να επενδύσουν, να μισθώσουν ή να εκτιμήσουμε με έμπειρους εκτιμητές την αξία ενός ακινήτου.

Ο τρόπος με τον οποίο εκπληρώνουμε τους στόχους μας βασίζεται στην επιμονή μας σε μερικές απαράβατες αρχές.

Επαγγελματισμός
Οι συνεργάτες μας είναι ο θεμέλιος λίθος της εταιρείας μας. Όλοι τους, Κτηματομεσίτες, Δικηγόροι, Συμβολαιογράφοι, Τραπεζικοί, αλλά και Τεχνικοί σύμβουλοι, έχουν εξειδικευθεί στον τομέα των ακινήτων και εργάζονται ομαδικά για την παροχή πολλαπλών υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.

Αφοσίωση
Κάθε ένας από εμάς αφοσιώνεται πλήρως στο έργο του και δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια εάν δεν ικανοποιηθεί ο πελάτης. Το έργο αρχίζει με την εκδήλωση ενδιαφέροντος και δεν τελειώνει. Στεκόμαστε δίπλα στον πελάτη και τον υποστηρίζουμε, ακόμη και όταν η εντολή του έχει ολοκληρωθεί.

Δημιουργικότητα
Για εμάς δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα στον χώρο των ακινήτων. Κάθε εντολή είναι και μία πρόκληση. Δημιουργήσαμε στην αγορά ακινήτου την φήμη ότι εμείς μπορούμε να βρούμε λύση και στα πλέον παράξενα προβλήματα, επειδή κατέχουμε πλήρη γνώση και εξειδίκευση.

Προσαρμοστικότητα
Η αγορά ακινήτων αλλάζει με γοργούς ρυθμούς. Εμείς και οι συνεργάτες μας προσπαθούμε συνεχώς να προσαρμοζόμαστε άμεσα στις αλλαγές. Χρησιμοποιούμε σύγχρονα τεχνικά μέσα για την παρουσίαση των ακινήτων, είτε αυτά βρίσκονται στην Αττική, είτε στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Με τη συμμετοχή μας σε διεθνείς εκθέσεις Real Estate και σε συνέδρια έχουμε αποκτήσει μεγάλη εμπειρία και γνώση στην εξυπηρέτηση πελατών οι οποίοι προέρχονται από το εξωτερικό.

Σε αυτή την ιστοσελίδα παρουσιάζουμε με λεπτομέρειες διάφορα θέματα από την λειτουργία τής EPAVLIS ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΣ. Ελπίζουμε να την βρείτε ενδιαφέρουσα και αναμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά, για να σας προσφέρουμε εμείς και οι συνεργάτες μας τις καλύτερες υπηρεσίες μας.

Εγγραφείτε στο
Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

Επικοινωνία
EPAVLIS
Λεωφ. Βουλιαγμένης 587,
Αργυρούπολη 16452