Ενταχθείτε στην ομάδα μας και εξελιχτείτε σε κορυφαίους επαγγελματίες κτηματομεσίτες!

Η κτηματομεσιτική εταιρεία Epavlis KTHMATOΜΕΣΙΤΕΣ, είναι μια αξιόπιστη και μοντέρνα ελληνική εταιρεία, με 22 χρόνια επιτυχημένη πορεία στην ελληνική κτηματαγορά. Ξεκίνησε ως οικογενειακή επιχείρηση και παρά την επέκταση των εργασιών της, επιμένει να λειτουργεί πάνω στις ίδιες αξίες.

Όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρία μας είχε στους κόλπους της συνεργάτες που έκαναν λαμπρή σταδιοδρομία ως επαγγελματίες κτηματομεσίτες.

Με την άρτια τεχνογνωσία μας, την συνεχή προσαρμογή μας στα νέα δεδομένα της τεχνολογίας, με την υψηλού επιπέδου εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού μας, με την ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας και με την αξιοπιστία που μας χαρακτηρίζει, έχουμε εξασφαλίσει για τους συνεργάτες μας την διαχρονικότητα του άξιου επαγγελματία κτηματομεσίτη.

Επειδή είναι αναγκαία η οργανωμένη συνεργασία με τους πελάτες του εξωτερικού, ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε, έχουμε πετύχει μέσα από την οργανωμένη προώθηση των ακινήτων μέσω της ιστοσελίδας μας, μέσω της συνεργασίας μας με ιστοσελίδες του εξωτερικού, με την πολύτιμη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τέλος με την συμμετοχή μας στις μεγαλύτερες εκθέσεις του εξωτερικού, να αυξήσουμε εντυπωσιακά τις πωλήσεις μας.

Με απόλυτη πίστη στην έντιμη συνεργασία με τους συνεργάτες μας και με την συνεχώς βελτιούμενη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, επιτύχαμε να έχουμε ευχαριστημένους πελάτες. Η ελληνική Κτηματαγορά έχει αρχίσει να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μπαίνει σε φάση ανάπτυξης. Το επάγγελμα του κτηματομεσίτη είναι ένα από τα πιο αναγκαία αλλά ταυτόχρονα και από τα πιο αγαπητά επαγγέλματα. Προσδοκούμε με την αποστολή ενός βιογραφικού σας να πετύχουμε την ένταξή σας στην ομάδα μας, με σκοπό να εξελιχτείτε σε επαγγελματίες κτηματομεσίτες και να αγαπήσετε αυτό το άκρως ενδιαφέρον και προσοδοφόρο επάγγελμα.


Email επικοινωνίας : info@epreal.gr

Εγγραφείτε στο
Newsletter μας

Επικοινωνία
EPAVLIS ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΣ
Λεωφ. Βουλιαγμένης 587,
Αργυρούπολη 16452
Τηλ:2109945719

αρ. ΓΕΜΗ:  069181003000 info@epreal.gr